Finanszírozás

Lakáshitel

Köztudott, hogy Magyarországon az emberek nagy többségének főbb céljai között szerepel, hogy egy saját tulajdonú ingatlan birtokosa legyen.

Néhányan meg tudják oldani ezt a több (tíz)milliós beruházást mondjuk családi támogatással, de az esetek túlnyomó részében saját magunknak kell összekaparni ezt az összeget.   A „saját magunk” kifejezés általában azt jelenti, hogy hitel segítségével.

Jelenleg több mint 20 nagyobb bank van Magyarországon. Minden bank legalább 3-4 konstrukcióval rendelkezik. Ha jól választunk akár több millióval is több marad a zsebünkben, amit végül azokra tudunk költeni, akik igazán fontosak számunkra.

A hitel a szükséges rossz…, de ha már mindenképpen fel kell vegyük, legalább törekedjünk arra, hogy a lehető legkevesebbet fizessük vissza és, vagy mielőbb tudjuk lezárni.

Kölcsön igénylés általános feltételei
Szabadfelhasználású jelzáloghitel

Szabad felhasználású jelzáloghiteleinket azon ügyfeleinknek ajánljuk, akik terveiket mindenfajta kötöttségektől mentesen, szabadon felhasználható, kedvező kamatozású, hosszú távra is igényelhető kölcsönből szeretnék finanszírozni. Ez a hiteltípus tehát bármire felhasználható, az Ön választása szerint.

Igénylési alapfeltétel
Személyi kölcsön

A személyi kölcsön egy szabad felhasználású hitel, amellyel számos tervét megvalósíthatja  ingatlan fedezet és kezes nélkül, legyen az akár lakásfelújítás és -berendezés, új vagy használt autó, családi esemény vagy utazás.

Ki igényelheti?

Hitel adatlap letöltése