Biztosítás

Lakásbiztosítás

Otthonunk az egyik, ha nem a legnagyobb értékünk. Sokszor hosszú évek vagy egy egész élet munkája van benne, érdemes tehát vigyáznunk rá.

A lakásbiztosítás alapvetően akkor nyújt anyagi segítséget, ha otthonunk tűz, vihar, beázás vagy más rendkívüli esemény miatt megsérül. Értékeinket is védheti egy esetleges betörés során.

Az otthon minden amit benne őrzünk! Lakásod mellett biztosíthatod akár tárgyaid, értéktárgyaid, kerti berendezéseid stb...

Lakásbiztosításunkkal saját magadról és szeretteidről is gondoskodhatsz. Védelmet nyújthat többek közt tömegközlekedési és szabadidős sportok közben bekövetkezett balesetek esetén. Kiegészítő egészség csomagunkkal szükség esetén várólista nélkül vehetsz igénybe nagy értékű diagnosztikai vizsgálatokat.

Életbiztosítás

Az életbiztosítás egy, a személybiztosítások körébe tartozó biztosítási forma. Az életbiztosításban a biztosító a biztosított életével kapcsolatos valamely kockázat vagy esemény bekövetkezésére vállal szolgáltatást. Ennek az életbiztosításnak az elsődleges funkciója, hogy esetleges halálunk esetén se hagyjuk anyagilag magára a családunkat.

A kockázati életbiztosítás fő szolgáltatása a haláleseti térítés. Ennek összegét mi magunk választjuk meg. Ehhez jönnek a különböző ún. kiegészítő biztosítások, amelyek akkor szolgáltatnak, ha életben maradunk, de valamilyen egészségügyi probléma lép fel.

Egy olyan szolgáltatásról beszélünk, amely anyagilag fontos segítséget nyújthat nekünk életünkben, életünk után pedig a szeretteinknek adhat biztonságot. A kockázati életbiztosításokat is érdemes minél előbb elindítani, hiszen egyrészt fiatalon jelentősen olcsóbb, másrészt az idő előrehaladtával kialakulhat egy-két olyan betegség, ami miatt akár el is utasíthatja a biztosító a szerződést. Kérjen tőlünk egy személyes konzultációt, és életbiztosítási szakértünk megtalálja a legjobb megoldást az Ön számára!